onsdag 28 februari 2007

Män Som Hatar Kvinnor

Idag kom jag försent till skolan för jag hade kommit in i boken Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson. Den är snart utläst men det är en bok som jag riktigt kan rekomendera er! Do it läs den do it!

Sick as mofaka

Jag var sjuk igår och satte mig och ritade för att fördriva tiden. Färglade ungefär hela photoshop därefter.
Här är resultatet!


söndag 25 februari 2007

Spolad

Kom hem från Åre igår och det var bra men kallt. Parken kunde vart bättre och inte en separat linje för boxarna och railsen vilket var jävligt segt. Svarta parken var heller inte öppen mer än 3 dagar så det blev inte för mycket åktid där. På onsdagen så bjöd vi in Gustaf Holm, Jakob Hellåker, Johan Hallqvist, Ronja Roupé och 4 stycken hoes som vi hade raggat upp på afterskin. Efter det så gick vi ut till Byggeriet där de inte var för mycket folk och jävligt lousy msuik, men vi fick liva upp stämningen men öl och dans battle.
Vi filmade en hel del men när jag kom hem så märkte jag att vi hade spelat över ganska mycket med en onödig bil frekvens. Jag ska dock kolla upp det här närmare och lite närmare.

En sak som är jävligt tråkigt är att det finns typ inga snowboard åkare längre..vart fan har dom tagit vägen? Okej jag vet att Jon Olsson är jävligt hipp och Ingmar Backman inte är riktigt lika hipp längre men va fan kom igen nu snowboarders; gå inte över till den mörka sidan där Darth Vader har sin trädkoja.

Over And Out!

fredag 16 februari 2007

åre

Delar av schmérs produktion ska åka iväg till åre för lite photshoots och filmning, det kommer förmodligen bli fergielicious.
så vi ses igen om en vecka.
piss out!

torsdag 15 februari 2007

GROUP HOME-SUSPENDED IN TIME

riktigt bra låt från the pure fucking 90's

tisdag 13 februari 2007

schmer tee

Schmér levererar nu den ondaste tee'n i elefanternas minne. Dock bara en prototyp till kommande kollektion



suit you baby

Bror min och hans vapendragare har slängt ihop en riktigt bra mix så här till sportlovet. Lyssna på den här. Det står lite mer om dom rodeomagazine.se om ni scrollar ner.
(Lyssna in remixen på fibes oh fibes låt last party den är bättre än majblommorna. Den börjar någonstans vid 21 min)
J

lördag 10 februari 2007

serie sen jul

Det här är en bild som jag ritade i julas när jag kände mig lite julig. Egentligen är det inte så mycket som är jul med den men det är ett ljus och det är lite jul, eller jag vet inte..hoppas det i alla fall

torsdag 8 februari 2007

förlåt

hittade några sköna bilder som jag ville posta










onsdag 7 februari 2007

jakob aka pullarn

Var bara tvungen till att stämpla med den här alltså!

måndag 5 februari 2007

Gotta

Jag måste bara posta den här bilden eftersom den är snyggare än när jessica alba slänger upp sin röv på bordet.
Anton stannar upp i 7:an och posar (vet inte riktigt hur det stavas)



When In Rome - The Promise

Eftersom den förra inte fick vara kvar pga copyright så här är den igen!

Carpenter

Hantverkare kan vara så fruktansvärt jobbiga, i alla fall när de håller på och arbetar utanför mitt rum. Idag vakna jag 06:30 för min far hade VM i att tala högst i telefon, sen kommer en rörmockare hit och väcker mig klockan 07:00 vilket var ganska lunch eftersom jag typ skulle upp då..eller en halva timma senare. Sen när jag kom hem så var en det en snickare som borra i golvet så det skaka fan i hela huset.
Anledningen till att vi har hantverkare här är för jag och farsan skulle slita upp golvet i ett rum. Det var lite krånligt så vi sågade lite och det resulterade i att vi såga av tre stycken vattenledningar så det spruta jäätte mycket vatten. Ganska duktigt!