torsdag 29 mars 2007

Lilla Edet Represent

Önskar att jag vore så här ganster när jag är ute på stan med denka, brud-nitarn, dolken, hinken, glödlampan plåtslagarn och välter kor...




Två stycken små gubbar som jag har ritat.enjoj


Jayla

måndag 26 mars 2007

Premiär



Filmen kommer förmodligen vara klar nästa helg och det leder självklart till premiär-view och pilsner i högar eller flak! fuck yes!
NEGLECTED ROCKET SCIENCE UP FOR A SHOW (eller något)

aint there yet

Jag håller på och målar den här bilden på en vägg i skolan. Den är ju inte riktigt klar som man kan se vet inte heller om den kommer bli för det tar hundra år att måla.


Johannes

söndag 18 mars 2007

some up shieat!

Ritade lite smokin håt bilder efter jag hade sett på Lucky Number Slevin som var jäävligt bra.
Den handla om Slevin som var vid fel ställe som var en lägenhet med jävligt mycket färg, han var i alla fall där på fel tillfälle. Han mörda lite och man förstod inte sådär jätte mycket men det klarnade upp i slutet när han ströp lite och så.

I alla fall så är det två bilder som jag har ritat här nedanför den här texten. Kunde inte scanna in dom för blyerts syns typ inte så jag tog helt enkelt kort. done



fredag 9 mars 2007

ormkvinnor












Här är två stycken ormkvinnor som jag ritade för ett tag sen... enjoj
J

tisdag 6 mars 2007

J too bad!

Idag mina halvkära vänner ska jag be om ursäkt för att jag ens skriver blogg. För det finns så jävla många bloggar om skit där folk bara skriver skit, och då inkluderar jag denna. Det är dock jävligt roligt att läsa bloggar och även att skriva så jag tänker fortsätta med det!
I alla fall så vill jag hälsa till min kära kompis Erik Nordmark som däckade klockan tio i lördags. Han var okontaktbar och hans föräldrar var tvungen att hämta honom!

måndag 5 mars 2007

100 höjdare



Idag som alla andra måndagar så är det enligt tradition hamburge ätning och något program med Filip och Fredrik. Nu börjar 100 höjdare igen och jag hoppas att det är tjockt.

springit


Igår så var det fan lite vår i luften...pga olika anledningar gick jag inte ut men det såg fint ut när jag tittade genom fönstret. Och idag var det faktiskt torrt på gatan när jag cykla hem! Nu när jag känner mig lite vårlig så lägger jag upp den här bilden. Det här var när jag, mike och nyblom gjorde första skaten 2005. Junkyard, helt själva, bra väder, nybloms bil dunka the sounds, det var tider det.

söndag 4 mars 2007

föööcked öp

Igår var jag och nästan alla totalers, det var sickassmotherfucker. Idag vakna jag klockan 2 och kolla på scrubs en timma sen la mig i sängen tills klockan 8...så bra har jag mått idag.
I mitt huvud dillar jag fortfarande om det var värt det...och det var det tamejfan!

HEJ

fredag 2 mars 2007

svidpingis

Meningen var att jag skulle lägga upp jäätte många bilder från Tandådalen men det är så himla jobbigt. Nu hittade jag en bild som jag tog med mobilen på Mike. Vi spelade svidpingis typ första kvällen och gurra (tror jag) sköt hårdare än vad eddies biceps är.
kolla för er själva
( Det är unbtl imorn på Sweet imorn och jag är fan överpeppad. Det är liksom vilken kväll som helst men alla är huur sugna som helst, hoppas det blir lika mycker röj som det är på dello sport på lördagarna)