onsdag 26 september 2007

pics

Har tagit lite fåtån som man kan kolla på om man verkligen vill





det sista kortet är lite reklam sådär...

tisdag 25 september 2007

p3

P3 är fan the shit! Jag brukar lyssna på det när jag jobbar. Ofta så missar man nästan allt som sägs och alla ljud eftersom man jobbar men ibland så drömmer man iväg sig i fablernas. Man tittar ut ser ett kontor mitt emot med en ganska ful röd färg. (samma färg hade vårt kontor med en nu målar snickar-mikael om det) Det regnar. Träden börjar gå mot det gula hållet och förvandlar sig snart till det röda hållet, lite som kontoret bredvid. Man funderar på om det ska regna hela dagen eller kan man sticka ut och skejta sedan? På SMHI ser man att chansen är väldigt liten. Humöret försämras. Klockan är långt ifrån lunch, och ännu längre från slutfördagentiden. Humöret fortsätter att gå åt det tråkiga hållet. MEN! Sakta så smyger det upp en gammal bekant låt på P3… Är det…? Nää…det kan det inte vara? Jo…det är det fan! Och till min förvåning så är det Kate Bush – Running Up That Hill jag hör. Humöret bouncar upp (Jag såg Viktoria Beckham Special igår och då visste hon inte var bounce var, undrar om hon kommer från england egentligen). Strax efter Kate Bush så kommer Kanye West – Stronger på. Mitt tyckte för den har blivit större med den lilla tiden. Som att det inte är nog med det. Någon låt efter det så kommer en annan låt som jag inte vet vad den heter. ”I fell in love with the DJ” går den. Den tycker jag är ganska go.
Humöret är ganska gott nu, lunch om en timma, jag är hungrig, ska bli gott.

måndag 24 september 2007

broden bror

Hittade två stycken bilder av broden min som jag tycker är rätta stilish faktiskt.


Foto: Evind Vogel-Rödin



brasiliansk bieatch!



Jag var i Göteborg i helgen. Syrran hade inflyttningsfest i sin lägenhet som hon delar med en annan flicka, Lotti. Riktigt jävla nice lägenhet. Kommer inte riktigt ihåg namnet på stället där den låg men fint vare. Festen var rätt lugn mestadels för att det var inflyttningsfest dagen innan också och då hade grannarna klagat. Vi softa och drack bärs och bål sen drog vi till UppåtFramåt, som var hur grymt som helst. Men det var innan det brasilianska bandet entra scen. Musiken var helt jävla mongoliten, sången var fan ingen sång utan mer åt en spya i falsett. Det lät typ som svin ljus growl…riktigt illa. Och som att det inte var nog med det, bruden på scen gjorde fan bort sig totalt. Hon hade typ bara trosor på sig och var fan värre än Jenna Jameson, sjukt äckligt porrig. Men det var trevligt ändå! Fin tripp!






För övrigt är jag sjukt kär, riktigt kär. Min nya kärlek är Entourage! Fan vad bra det är. Ge mig deras liv. Kan inte någon av mina kompisar bli svin rik så kan jag leva på honom och bara götta mig. Eller så blir jag så rik kanske? Helst på något jobb som är jävligt skoj och jävligt chill. Hoppas jag vinner på lotto.


söndag 23 september 2007

räser

Förra veckan, tror jag att det var, så pilla vi lite med radiostyrda bilar. Absolut nörd! Jag pilla i och för sig inte så mycket utan plockade fram kameran och tog några kort istället.







onsdag 19 september 2007

blogg

Jag har lite tid till att surfa på jobbet. Kan vara så att jag inte har något och göra mellan jobben, och då blir det ganska självklart att man paddlar ut på sin surfbräda i cyberrymden(cybervattnet?). Framför allt så blir det en del bloggar man följer. Och när man har surfat på alla intressanta sidor och bloggar man kan surfa på, så blir det lätt att man klickar på länkar här och var. En del av dom länkarna leder till jävligt tragiska bloggar, där folk bara skriver om hur jävla dåligt dom mår och hur synd det är om dom. Jag fattar fan inte varför man skriver ner sånt i sin blogg? Eller jo det gör jag ju visst, det är väl någon sorts terapi, att få ut allt. Okej, jag fattar att man skriver om hur dåligt man mår, men varför i hela skärselden vill man läsa det? Det måste ju bara vara deppiga, miserabla människor som läser och lämnar en känslosam kommentar. Fan, varför läser man om en människas problem som man aldrig har träffat? Känner man sig deppig kan man väl fan försöka bli uppåt! Gör någonting som man blir glad av?

Samtidigt är det schyst att folk sitter och skiver ner sina tankar och känslor. Det är ju så all bra konst blir till, typ. Men det jag sitter här och är mäkta arg över är att folk tycker så synd om sig själva. Försök och ryck up er!

Bra exmpel på det texten handlar om:
http://runarsdotter.blogg.se/
http://trossystrar.blogspot.com/

(ni blir inte på bra humör och känner att det hade kanske hade vart skoj och kasta frisbee med sina vänner i parken)

Ha det bra!
J

onsdag 12 september 2007

Lite bilder från när vi skata på junkyard sist. Jag, Mike och Anders. och 2 bilder till!
fuck offs









tisdag 4 september 2007

kamera & skäjt


NU jävlar ska jag börja uppdatera här! Jag, Oskar, Johan och Mike var ute och skata igår och jag tog även lite kort med min nya systemkamera. Vi var först på junkyard och åkte lite där...eller vi andra åket förutom den långe T-Rex, Oskar även, för att han kände sig lite för dålig och skämdes därför. Det börja regna och på väg hem till johan/basti resident så stanna vi vid ungdomshälsan och drog lite mer skejt. Eftersom det var folk ända upp till hakan på junk så orka jag inte plocka fram kameran, därav enbart ungdomshälsankort.

För övrig så ska Oskar, Johan och jag boka flygbiljett till Whistler idag där vi tänkte stanna i 3 månader. Helvetes-jävla-cpskaden-mongoliten-kuken-i-gäddans-mun vad gött det kommer bli.

Här är i alla fall lite kort.