torsdag 29 november 2007

julefrid

Idag har Eivor satt upp ljusstakar och lyktor på jobbet. Jag gillar det! Framför allt nu på morgonkvisten, då det är mörkt. Direkt när man kommer innanför dörren så är det släkt i hallen förutom den lilla julelyktan som står där och osar mys! Och just i detta nu så kom hon in och frågade om jag ville ha en ljusstake i mitt rum. Så nu myser jag med min stake i fönstret!
Jag gillar fan alla ljus som lyser när det närmar sig jul. Riktigt gött. Haha, jag kommer ihåg en gång för längesen så låg jag och Gabb i snön utanför ett hus. Vi låg där i snön och kikade in i det huset som julpyntade och riktigt mös. Jävligt sjukt och creepy att vi låg där och kika på dom, men det var så mysigt att se dom i sin julefrid.
Nog med mys nu för fan! Ska slå mig lite på bröstet nu, så jag riktigt känner hur manlig jag är som klarar av en sådan smärta!
Mys

onsdag 28 november 2007

verbier

Läser man förra inlägget så får man en hint om något boende. Jahaa tänker du då?...Eller nää?..jo, kanske. Det kan ju finnas en chans att du tänker så faktiskt. Det är för att jag Johannes, Oskar och Johan har bokat boende i Verbier! Vilket kommer resultera i 4 månader av götta! Och götta innebär ungefär lika götta som det är när Pippi Långstrum är inne i godisaffären och shoppar loss. Tror fan att det är mer götta än godisaffären. Jag tycker egentligen att den är lite överskattat. Fan Videomix eller Kvantum har ju godare godis... Aja skitsam, det kommer bli gött så in i helvete! Något som är jävligt gött det med är att jag har bara 16 arbetsdagar kvar tills vi schvisar iväg! BDG!
Här är några bilder på boendet. Toaletten (johans rum) kan ni se i förra inlägget.








HALLAW!

tisdag 27 november 2007

Barnets sovrum




















Här kommer johan a.k.a. barnets sovrum vara i Verbier från den 3/1 -08 till 30/4 -08... Han har lovat att ta den hårda smällen bara det blir billigt. Han har även tänkt att göra en 40 days and 40 nights i repris fast under 4 månader, så han ska vara sådär lagom pilsk till sommaren har han sagt... Good Luck!

fredag 23 november 2007

fridaylove

Thank god it's fridaylove! Det är freitag värre idag! Jag sitter och skriver i enbart t-shirt och bar rumpa. Ungefär som när jag var liten, då sprang jag alltid runt i bara t-shirt för jag trodde att det var naveln man inte fick visa när det i själva värket var fläsksvärdet. Jag var väl ungefär i samma ålder som på kortet nedan.
Ska snart iväg till vattenpalatset för att Ahlsell har trivselkväll där idag. Det innebär att alla bjudna ska spinna en stund och sedan göra nån annan aktivitet på gymmet ovan. Därefter så bär det av till relaxen för buffé, gratis bärs och wiskey, som ni vet att jag njuter så av. Sedan ska vi extrembasta och bli kalas. Kommer bli rödlök med fetaost!
Ha en bra helg!



onsdag 21 november 2007

Talking Heads - Once in a Lifetime

Jag vill bara dela med mig denna film! För den här låten är så jäävla grym! Videon är fan king den också!
njuwt så riksnittiivm

tisdag 20 november 2007

snowramp

Förra veckan när den riktiga snön hade lagt sig drog vi direkt till rampen och körde lite skateboard i rampen. Skateboard utan hjul, truckar, grip och en mycket längre bräda med stålkanter! SJUKT jävla skoj allså! Det är nästan jobbigt att det är så roligt för man vill liksom inte fota för då försvinner åktid! Man står liksom mellan valet och kvalet...snowboard eller fota?
Efter att vi shreddat i rampen så skulle vi brumma iväg. Och vad fan händer då? Min bil jävel startar inte! Eftersom vi alla gick Fordon Sär på gymnasiet så poppar vi upp huven och tänker mecka lite. Det uppstår bara ett litet problem...det är stora jävla kåpor över hela huven så vi hittar ingenting. Vi ringer lite personer och pillar fram startkablarna och ska överföra data från Johans bil. Datan överfördes inte utan det blev bara mer virus i min bil. Farsan får ringas, så att han kan komma med bogseringslina. Direkt efter starten så går självklart bogseringslinan sönder. Linan var mer som ett gummiband och kunde sträckas ut lika mycket som Gummi-Tarzan kan när han spottar på tunnorna! Nästa dag får jag och min kollega bogsera den ända till Trollhättan för reparation!
Hämtade bilen idag, den går som en stucken gris!






A Mountain Of One spelades på P3 idag! Vad fan är det för jävla mode egentligen?



måndag 19 november 2007

Mikael här

Sååååååå fett att jag kan skriva här nu!
Här har ni en härlig bild från förr!!



onsdag 14 november 2007

Toga yeahyey

Gå in och kolla det kan muntra upp även den torraste personen till en glad och sprallig femåring!


Hur man får reda på var festerna är när det vankas helg

tisdag 13 november 2007

VÄNNER

Nu kommer den hära skitbloggen utökas och bli större än Jenna Jamesons bröst var innan hon tog ut silissarna! Per, Mike, Oskar och Johan ska börja blogga här nu! Det kommer bli fint som fisken det!

VÄLKOMNA!
Ska jag säga vad jag älskar? Oskars information på Facebook! Där står det:
Interests: Skiing, biking and chilling with a beer in my hand
About Me: Tallest guy in school
...det tycker jag är jävligt roligt!



söndag 4 november 2007

bok?

Martin Kellermans (Rocky) myspaceblogg ska bli till en bok nu. Och då ställer jag mig självklart frågan: När ska mina blogginlägg bli bok? Va fan jag går ju här och undrar hela jävla tiden. Jag har ju fan svårt att sova på dagarna! När ska jag bli uppringd av en halvfet gubbe med halvbakslick och lite halvskäggstubb, som har hand om dom där grejorna med boksignering? Jag kommer väl förmodligen att dö utan bok. Jag är nog världens olyckligaste människa som har det värst i världen!
Fy fan Martin Kellerman allså! haha

fredag 2 november 2007

stek

Ska snart iväg på firmafest här nu. Trevligt! Tänkte starta helgen med lite frésht klipp. Men youtube har tydligen ändrat lite skit så jag vet inte hur man lägger upp filmer på bloggen längre. Därför länkar jag den här istället! Se och lär hur man steker och är jävligt stekig


torsdag 1 november 2007

gott och smått

Hej!
Jag har inte ritat riktigt ordentligt på ett jävla tag nu. Väldigt tråkigt faktiskt! Det har liksom inte blivit av sådär änna. Däremot har jag ritat lite smått och gott när jag har haft lite tid över. Men jag vill liksom sätta mig ner i lugn och ro med skissblocket... aja, det får väl bli av snart. Tids nog!
Här är tre bilder som jag har slängt ihop nångång ganska snabbt....