lördag 29 december 2007

Verbier for life!






Nu jävlar smäller det snart! Håller även, i skrivande stund, på att maila med en möjlig inneboende i vårt lilla krypin.
I sängarna kommer det drickas mycket bärs a la ayia napa, på toan kommer det spys och bakfylleskitas och i köket ska det kokas pasta och blandas rö´tjut med socker.

I'll be back!

Eftersom jag inte är hemma och så är det lite lamt på den här bloggfronten! Så ni får ursäkta mig så hiskligt mycket, ärade vänner!

Gabriel bad mig här just nu att förtälja att en indier på hans jobb har ett över rött ollon. Och han har sett det allt för många gånger.
Sånt är alltid lika roligt att få reda på. Det är ungefär lika roligt att veta som att Gabriel har på sig ett par kalsonger som har mer hål en vad en stickad tröja i XXXL har.

Sov morgon!

torsdag 27 december 2007

cool in the pool

My fellah's!
Jag har icke uppdaterat här nu under juletiderna därför att jag inte riktigt haft tid. Eller tid jag kanske haft men jag har inte tagit mig tid till att knäppa på alla fyrkantiga knappar och därmed få till ett inlägg.
Sitter i Oslo hos mina kära vänner, jag är faktiskt ensam i deras feta lägenhet. Alla jobbar så jag blev någon timma själv här nu. Känner mig som ett offer när jag sitter här i mörkret med min iPod i mina utstående öron.

Det blir ett inlägg utan någon bild, vilket jag tycker är jävligt tråkigt. Tyvärr så har jag glömt le kämera hemma och jag sitter på Rebeccas laptop, så nöj er utan bild tack!


Hoppas att julen har varit fridfull och tjusig.

På återseende!


J

lördag 22 december 2007

Nyårsfest

Det här är P. Diddy's tips om en lyckad nyårsfest, en sexig sådan:

10. Platsen sätter viben. Den lägger ritningen för hela kvällen.

9. En bra bartender. Dåliga drinkar är inte sexiga. Och snygg personal är också en nyckel.

8. Maten ska inte vara störande. Små rätter som inte är för kladdiga fungerar bra.

7. Musiken ska matcha temat för kvällen och flowet.

6. Håll kvar det sexiga. Min äldsta och ärligaste regel. Om det handlar om pälsar och diamanter, kom då inte i jeans.

5. Hitta rätt folk. Dina buddies blandat med några nya vänner för att hålla det intressant... men alla måste vara sexiga.

4. Du behöver ett par nya solglasögon. Därför att de bästa nyårsfesterna slutar inte förrens långt in på det nya året.

3. Du behöver en bra värd. Som jag. Någon som verkligen kan fira.

2. Ciroc. Världens bästa ultra-premium vodka. Enough said.

1. Det är aldrig sexigt att vara sloppy. Känn dina begränsningar och drick ansvarsfullt.



Jag tror Diddy skiter i om han har roligt, bara allt är sexigt och han får trycka några damer...

fredag 21 december 2007

varje dag lördag eller fredag eller måndag osv

Fan den här bloggen uppdateras lika ofta som nyheterna går på Radio Väst P4, nästan.

Från och med idag så spelar det ingen roll om det är lördag, tisdag eller fredag för dom är typ likadana! Jag sa upp mig idag! :D



Som ni vet så lägger jag upp foton ibland och om ni undrar så är det jag, Johannes som har fotat dom. Tänkte börja beskriva lite om varje bild jag postar (dock inte skejt bilderna).
Den här bilden är inte så jävla märkvärdig men... Jag tog den på sensommaren när vi var ute och drog årets sista vattenskoter åk. Medans jag vänta på att dom andra skulle köra klart så jag kunde hoppa på den så plocka jag fram kameran och fota lite. Därifrån kommer den här solnedgången

På återseende!

torsdag 20 december 2007

Neglected Rocket Since

Här kommer våran projektfilm som vi gjorde i våras. Var ett tag sen jag kika på den och märker nu att det är sjukt mycket grejor som jag skulle vilja ändra eller ta bort. Men men skit sam, jag är väl i alla fall rätt nöjd eftersom det är den första filmen jag filmar och redigerar. Plus att ljudet hade försvunnit nu när märkte jag så jag fick klippa in det genom moviemaker, därför jag har inget annat program kvar. Ljudet kan därför vara lite osynkat.Och kvalitén är inte direkt HD heller men va fan enjoy the motherfucking movie

pokky


Den här dagen har gått i sportens tecken. Fan vad jag hatar det uttrycket!
I slutet av dagens så kände vi att kunde skojsa till det lite smått, därför vi hade jobbat så in i helskotta. Vi böjde till några gardinstänger och ställde upp bockar som mål och körde hockey med en gammal tejpad snusdosa. Efter vi tröttna på det så tog vi en tejpad gasmask och körde handboll. Jag valla in en boll och lobba in en på Adam. Hoppas han sitter hemma och skäms!

Sitter och momsar på ett apelsin här nu. Mamma är så stolt över mig för jag har ätit så mycket frukt den här veckan. Duktig son!

onsdag 19 december 2007

sicket änna boende


Glömde nämna i förra inlägget att vi precis fixat boende i Verbier nu äntligen! Det gället att skita i och vara ute(uppe) med tuppen och vara sist! Därför valde vi med mening att inte fixa något boende förräns nu! Lite mer spännande så..man vet aldrig liksom - Living on the edge!
Ja så nu är det alltså fixat och jag har bara 2 arbetsdagar kvar! Ska fan klippa mig imorn också, det borde jag verkligen göra. Jag ser ut som den tokiga professorn i den låten om evighetsmaskinen! (jag har inte sett honom men jag antar det)

Hoppas att ni har ett varmt hjärta, jag mår gott!

J to the K

tisdag och det är kvällsskate

Hej hej alla monsterdiggare!
I tisdags så satte vi pedalen i bott och drog till hallen för att avnjuta en kvällsskate. Eftersom vi åker dit efter stängningsdags så blir det pinsamt om vi möter någon annan där. Så var det igår, så vi drog en liten runda och kika in undustriområdet ovanför. Efter ett tag var vi left alone at the resort, and could do what ever we wandet (citat från Follow Me Around) .
Det som är lite tråkigt med hallen nu är att jag har fotat en del där och har typ inga nya idéer på bra grejor. Dessutom är ljuset så jävla dåligt där så jag måste photoshoppa till ett normal ljus varje gång också. Blev lite foton ändå.


Oskar småhänger



Jacce ollar pyrran



Mikko 180 över hallens nya skrivares kartong (jobbig mening)



"Lipslidemike"



Jacce kör 50/50 över banket



Väntan på att hallen skulle bli människofri



Burgers på Max efteråt, oh ye

Må gott!

måndag 17 december 2007

4 dags

Mina ärade vänner! Idag ska jag berätta nånting enastående roligt! Roligt är det för min del i alla fall. Jag hoppas innerligt att ni gläjds lika mycket för min mullrande glädje som jeg gör! Det som är så himlarns roligt är att jag bara har 4 arbetsdagar kvar! Och det är ju blaand det goaste! Schmaalers götters värre!

En sväng skejt i hallen igår. Inget spektakulärt, fota lite, skata lite, rakade ett får...

Boendet i Verbier kan vara kirrat, vi har ett tjingat place där i alla fall. Förnuftig som man är så ska man ju inte hoppa i taket bara för att man har en chans...men det gör jag ändå! Jag kan bara inte hålla mig. Jag tar på mig mina styltor och hoppar upp bland lampornas sköna land!







Tog med en bild på varje gubbe som var där så ingen blir ledsen. Jävligt schyst att inget fota mig så jag får va med...tack

GOD OCH GLAD - KEXCHOKLAD!

tisdag 11 december 2007

sicken änna liv

SICKET LIV är fan det bästa uttrycket som finns! Det är så jävla roligt och säga, typ när man kommer hem från jobbet kl 16 och lägger matlådan på hallmöbeln och säger "sicket liv" sedan suckar man. Framför allt när man är 19 år och har jobbat sen studenten och ska till alperna om en halv månad. Det är liksom som att man har det jätte stressigt på jobbet och kommer hem och måste slita där och sedan upp till jobbet och slita igen, så går det i en lång cirkel. Därför säger jag sicket liv jämt!



måndag 10 december 2007

livets ord!

Har faktiskt inte hänt så mycket roligt alls så därför har jag inte skrivit någonting. Av ren princip så skriver jag inte om vad jag gör om jag inte gör någonting eller gör någonting tråkigt. För det är inte så jefla skoj och läsa om tråkiga saker....eller jag vet inte?

I alla fall...bilderna på vårat boende i Verbier gäller inte längre därför vi inte har något boende längre. Men tro fan att vi inte hänger läpp för det, utan vi tar fogsvansen och sågar upp våra mungipor så att vi ler lika mycket som en upp och ned vänd regnbåge! Plus att vi färgar tungan och tänderna i alla dess gemytliga färger! Vi åker dit upp och tokchansar att vi får något boende, wildasscrazytaxi!

Jag tänker lägga upp filmen som vi gjorde som projektarbete snart. Dock inte just nu därför att jag ska gå tillbaka till the good old days! För det var fan bättre förr! Sicket liv! The good old days betyder att jag ska spela dataspel och kan därför inte ta upp massa dataminne.

Detta långa inlägg är alldeles för långt och därför slutar jag nu med att säga som Carola i Livets Ord: May The Force Be With You !


lördag 1 december 2007

Calling from Ecuador

Hâr har ni en liten fraga fran Ecuador (Quito).
Vad ar 6 meter langt och kan svalja en manniska?









Svar finns pa sidan 96!