söndag 25 maj 2008

En fin liten helg

Det har varit en fin helg.
I fredags så cyklade vi ner till Promen efter smögenjobbet. Vi tog några pilsner, pratade och njöt av alla vänners kärlek.
I lördags så var det cocktail/inflyttningsfest hos Jeppe och Siri. Kostym eller klänning var ett krav. Så då åkte allas studentkostymer på tillsammans med ett fint leende på läpparna. Väl hos paret så dracks det fin fina drinkar eller fernet. Vilket som. - Riktigt trevligt!
Idag, söndag, så har vi suttit hos Johan och vart sådär som man kan vara dagen efter. Men det bättrades på när Tjernberg kom på idéen att vi skulle ut och köra rullskridskor, och göra en film på hans mobil.
Det gjorde vi och de var roligt [re:wlit']








tisdag 20 maj 2008

Nästan lika bra som jag.

En blogg som jag tycker är jävligt rolig är Alex Schulmans blogg. Det började med att när jag inte hade någonting att göra på jobbet så surfade jag in på aftonbladet.se med min dator som inte hade vunnit något race om den hade ställt upp. Det var ganska jobbigt att komma in på aftonbladet faktiskt. Det ju en sida med lång rullgardin, mycket reklam, mycket annonser och mycket grejor som hoppar, studsar och far. Men väl inne på aftonbladet.se så tog jag tag i rullgardinen, för att det inte fanns någon scroll på musen, och drog mig ner till Alexs blogg.
Han skriver fanimig roligt allså. Hans hat tar aldrig slut. Det fortsätter och fortsätter ut i universum. Det tycker jag är roligt. Nu har mannen en egen sida där han bloggar med sin bror och mor. Bloggen är lika roligt som på aftonbladet om inte snäppet roligare. Det tycker jag i alla fall.

Cool in the pool, together!

Hiskligt mycket hej!
Jag har tänkt på en sak... Duscha och sova är ungefär samma sak. Detta kom jag på när jag duscha väldigt länge idag. Hemma så har vi två stycken utsprutare, detta gör det extra skönt! För då får man strålarna överallt nästan. Framförallt så är det bra när man sitter ner och duschar. I vanliga fall när man gör det så får man ju oftast välja mellan att få vattnet på överkroppen eller underkroppen. Men det behöver man inte när man har 2 utsprutare, vilket ger ett skönt och tillfredställande resultat när man duschar. I alla fall så kom jag på det att duscha och sova går att jämföras väldigt mycket.
Båda är skönt
Båda ger värme
Båda är mysigt
Det värsta med dessa grejor är att det är så jobbigt och sluta. För då försvinner alla goa grejor med det.

Därför är min högsta dröm är att ligga i sängen och duscha samtidigt, medan man sover.


Oskar fyller 21 idag! Länge leve!

söndag 18 maj 2008

Det viktiga samtalsämnena i livet som ger mig lycka och framgång

Jag har stått och fräst typ halva veckan, inte bara jag utan Johan och Oskar såväl. Tanken var att vi skulle flytta ut till smögen för 1,5 veckor sen. Men det har blivit ytterliggare jobb här i Väners. Vi har stått i ett snickeri och pillat. Efter all uppskjutning så hade vi verkligen ställt in oss på att vi skulle flytta ut imorn (måndag) och det var så gott som klubbat och klart. När Lars Salonen ringer Oskar idag och säger att vi ska stå i deras garage och måla alla dessa brädor, korta som små, vackra som fula, med eller utan kvistar - Alla ska målas. Så nu är det målningsdags för hela slanten. Jag ska inte klaga över det egentligen. Vilket jag inte tycker att jag gör, utan jag förmedlar det bara till er. Från mig till dig. Godjul. Ungefär.
Det är faktiskt GANSKA så nice jobb faktiskt. Man står där med sina kära vänner gör lite jobb, pratar lite skit om allt. Vad det har vart för väder, vad det kommer bli för väder. Hurvida barnet och barnbarnen till den sjuke fadern som stängde in dom i källarn ska klara sig. Och det viktigaste av allt, kommer Charlotte Perrelli att vinna schlagerfestivalen ....På toppen av det så får vi ju betalt.


Oj vad långt inlägg. Spelade lite korthålsgolf i helgen. 2 bilder från det nedanför här vettö.





tisdag 13 maj 2008

Idag

Idag skulle vi jobba men det strulade som det har gjort ett lite för långt tag nu... Fan det ända jag har gjort idag är och oljat in altan. Det tog i och för sig 2 timmar men... Men nu ska jag iväg och hitta på något.
Ha ett bra liv!


Penseln som ligger och blir solbränd.

måndag 12 maj 2008

fiskare

Idag har Jag, Johan och Den långe mannen vart i Smögen och fixat upp Oskars familjs segelbåt. Det tog ungefär dubbelt så mycket tid eftersom vi flängde runt och haffa alla grejor som vi skulle ha och meckade runt überallt.

Idag fick jag reda på att min blogg är värd 4 343 kr. Någon som vill köpa den och så kan jag frilansa som bloggare överallt i hela världen. Har fått ganska mäktiga bud faktiskt. Det var en man som ville att jag skulle blogga i Mexico. Jag tackade jag. Tror jag. Han pratade på spanska och jag kan inte ett ord spanska. Han kanske frågade om jag ville göra cowboy-gay-sex. Hade väl inte vart helt fel det heller?





söndag 11 maj 2008

hemskt mycket hallå!

Det har vart en rätt skön helg faktiskt! Vi har playat lite volleyboll och druckit pilsner osv. Var på läpparna igår också. Det var ett tag sen. Säkert 8 månader sen.

Idag blev jag lite glad också, först ledsen sen glad. Vi skulle käka thai mat, så vi begav oss till thai spice. Efter vi hade gått hela vägen, 50 m från nordmarks lägenhet, så var det stängt. Vi blev ledsna. Men det borde inte varit det eftersom på skyltfönstret så står det klart och tydligt "Söndag, 16:00 - 20:00". Vi vandrade därför vidare till thai kök eller vad det nu heter. Efter beställningen så la vi in lite pengar i Jack Vegas, och vann ihop till hela maträtten. Det passade utmärkt eftersom jag är en liten stackare med extra tunn skinnportmonä.

Imorgon ska vi ut till smögen och jobba lite granna. Det kommer min extra tunna skinnportmonä att gilla, säkerligen jag också eftersom jag gillar när den är extra tjock.

Här är en bild på Oskar och Jakob som tar en cigg i rampen.
God natt älskade barn!

torsdag 8 maj 2008

Rondellernas stad! - Väners

Guten abend!

Har sjuka behov av att hitta på någonting hela tiden. Kanske är för att det fanns alltid saker och ting och göra i verpan (verpan är låter ungefär som troppan, lite roligare med stek och det där). Det som är lite dumt då är ju att i väners så händer fan inte så mycket allså. För någon dag sen så grillade vi och stak sedan till rampen för att skata. Det blev typ ingen skate för ingen orkade och jag kan inte pga av min fukkade fot. Tog dock lite foton ändå.
Det hade vart skönt om man kunde bada...

Idag har jag och Johan vart på tippen 3 ggr med granris och brädor. Hela mina armar är fulla av rivsår, känns skönt att kunna kolla ner på sina vita underarmar och känna sig som en karl. Kara karl. En riktig man. Så där tuff som man kan vara. Ungefär.



I alla fall så ska jag nog fortsätta med den här bloggen. Nu när jag är livsnjutare och allt det där.
MÖBÖK!

tisdag 6 maj 2008

Would you fuck me? I'd fuck me, I'd fuck me hard!

mä challa!

Tro det eller ej så är det inte så jävla illa att va hemma. Trodde att jag skulle få feting ångesten och bara verkligen vilja tillbaka. Visserligen så har jag och mike redan börjat planera inför nästa resa...
Har faktiskt inte gjort så mycket de senaste dagarna, håller på och söker lite jobb osv. Tvättade bilen som vi åkte till Schweiz med, den var tamejfan inte ren allså. På tal om Schweiz så var jag på polisen idag och skaffade ett nytt pass för jag råka slarva bort det där nere. Och kvinnan i receptionen där frågade vart jag hade tappat det. Schweiz sa jag , då frågade hon om det låg i norden. Undrande tittade jag på henne som att hon skämtade. Men det visade sig att hon sa fel på Norden och Europa. I och för sig frågade hon om Schweiz låg i Europa. Då sa jag att det låg i Europa men att dom inte var med i EU. Jaa just det, så var det ja sa hon då. Sen fick jag hjälpa henne med att stava till Schweiz. Det är bra grejor det.

På bilden så är det Oskar och hans mellanbror Arivd, dock inte den största brodern! Han fick komma ner och visa hur folk ska uppföra sig. Änna trevligt.





fredag 2 maj 2008

hemma fo'sho

Kom hem till mitt hem nu i sverige idag efter att ha vart i Verbier, Schweiz i 4 månader. Vi tog vägen förbi Lund och fira ett sjuhelvetes valborg där också. Fan vilket rakel-spektakel det är där allså.
Jag känner mig sjukt osugen på att skriva i den här bloggen så jag får se om jag pallar att fortsätta... även om det är ganska så roligt ibland.
Jag har inte hunnit lägga in bilderna som har tagits så ni får stå ut! Dom kommer förmodligen på ansiktsboken.
Det har iallafall vart en sjukt grym säsong, med mycket holabandola konstant. Fett nöjd är vad jag är. Även om jag inte kunde åka nånting den sista månaden för jag fukka upp foten i en landning.

Nu orkar jag inte skriva mer tror jag, dels för att jag är trött och dels för att det är 100 grader i vårat hus och jag pallar inte vara på övervåndingen. Så nu ska jag kila ner till min egna lilla källare och mysa ner lite granna sådär...

Hoppas vi ses!
Sprits