söndag 15 juni 2008

everywhere

Grym helg har det i alla fall vart! Det blev en jävla studentskiva hos Mike i fredags. Kerstin, hans mamma, bongade en bärs! Så jävla skoj för Oskar höll bongen och skrek KERSTIN KERSTIN! Sån jävla klockren bild för han är seriöst dubbelt så lång som henne.
Var hos Gabriel igår där han och Sofia bjöd på mat medan vi kikade på matchen. God mat var det också. Jag åt mest.

lördag 14 juni 2008

katla

Lyssna på det här klippet. Från P3, Mammas Nya Kille. Fan va roligt det är!

fredag 13 juni 2008

Jag vill ta studenten igen!

Min gode vän Mikael ska ta studenten idag. Eller han håller väl på och tar studenten just nu, medan jag sitter i morgonrocken. Vi tog ledigt idag för Johan måste hjälpa sin syster med hennes student. Hoppas det slutar att regna helt bara.
Måste sluta nu för jag ska göra mig i ordning för gratisfylla. Det var allt för längesen min vän, gratisfylla, allt för längesen








Jävligt sjuk himmel häromdagen, jag har inte gjort någonting med den alls, bara knäppt.

tisdag 10 juni 2008

Oskar är i Riksgränsen och åker skidor, så vi slipper honom. Han tror att han kan läska oss med att skidor men han vet inte vad han går miste om...pengarna! Det är pengarna!
Jag och Johan skulle jobba i Vänersborg idag men det blev inte så för att det behövdes ingen hjälp. Så vi åkte hem till mig kollade på Love Actually, ja tjejfilmen - och den är bra! Sen somna vi i soffan i 2 timmar.
Ska snart iväg till Puben och kika på Sverige, kanske ska man ta en bärs?




söndag 8 juni 2008

helgblogg

Det går ungefär en vecka mellan mina blogginlägg. Det är mestadels för att jag inte riktigt har tid till att blogga när jag är på smögen o jobbar.
Igår var det beachvolleyboll turnering på väners. As gött att sitta där nere och dricka pilsner med goda vännerslag. Skulle ut sen men jag sket i det för jag mådde inte något vidare. Jävligt trist.


Nattebild från ballen...


söndag 1 juni 2008

En vecka senare

En vecka senare så har det varit som det brukar vara. Man jobbar, sover, äter, kissar och bajsar, tar några pilsner. Kanske gör man allting samtidigt.
Jag var i Göteborg och såg på Singin' In The Rain med min kära familj, minus Maria. Hon är i US and A. Jag gillar faktiskt att gå på teater och sånt. Det är liksom lite mysig stämning på något märkligt vis.




Johan och Oskar spelar Sänka Skepp medan potäterna kokar




Vi har skrapat bort massa färg på den gamla panelen i veckan. Här är Oskar som står och ser lite macho ut. Han ser även ut att vara uppsvullen.


Jag är Johannes