tisdag 30 september 2008

röd

Igår när jag kom hem från jobbet begav jag mig nästan direkt till mitt andra jobb, städa pappas kontor. Som gör jag en gång i veckan. När jag hetsar runt där med trasor och damsuger så har jag alltid musik. Vad tiden lider där inne på kontoret så kommer jag alltid oundvikligen fram till att moppa golvet. Vilket jag gör med glädje, för då glider mina tejpade ärvda hörlurar av mina utstående, lite smått skrynkliga öron. Anledningen är att det låter så himla mysigt när man sätter ner moppen i vattnet, torkar ur den och sen drar den fram och tillbaka över golvet. "plump" flush" "schr" flarpp, flarpp"




lördag 27 september 2008

Kom och tänka på Alex som vi bodde med i Verbier. Han slank in efter halva säsongen ungefär. Vi hade två stycken Alexar i lägenheten så därför kallade vi bög-alex och fitt-alex. Bög-Alex kallades även för Dansken. Anledningen var att han varifrån Lomma utanför Lund och pratade fruktansvärd skånska. När han blev riktigt packad så övergick hans tungomål till danska. Helt omöjligt och förstå. Detta kunde även hända när han var nykter. En till orsak till smeknamnet var att han kunde hela Danmarks vikinga histroria.
I alla fall, första dagen han kom så åt vi middag. Under middagen så ställer han sig upp som att han ska göra ett utlåtande. -Jag måste skita säger han och lommar iväg.
När han kommer tillbaka efter en märkbart lång stund så frågar vi om det var skönt. Som svar får vi en invecklad historia om hur bajsen kom ut och plumsade ner i vattnet. Jag blir smått förvånad eftersom det är första dagen som vi träffar honom. Men han avslutar i alla fall med "Jag tror att innerst inne så har alla en liten fettish för bajs. Vare sig man vill det eller inte"

Det kan vara sant. Att alla har en undangömd fettish för kiss och bajs. Eller så har man bara inte vuxit ifrån kiss och bajsåldern. Vilket kan vara det bästa uttrycket för en tidsålder. Den kommer någonstans emellan Krita och Jura:
...
Krita
Kiss och bajsåldern
Jura
...

Så tror jag att det är. Här är han i alla fall. Dansken

fredag 26 september 2008

sexblogg

Jag ska göra om den här bloggen till en sexblogg nu! Fick idén från förra inlägget. Sexbloggar drar alltid massvis med folk. Bara skönt folk också. Till exempel finniga moppekillar med kramsnus och en oljig keps men jätte mycket böj, äckliga gubbar med mage som man kan vila ölen på när man inte dricker. Sist men inte minst så kanske några småtjejer som sitter med sina kompisar och fnissar när dom sexsurfar.




KUK

Funderare

Jag sitter och funderar på vad jag ska skriva. Ge något tips på något kanske. Hatar blogginlägg som inte har något riktig röd tråd. Som det här inlägget. När det inte handlar om något. Därför skriver jag det här inlägget. För att göra dig och mig arg. Jag vill helst göra dig arg på mig så att vi börjar bråka. Inte bråka som gäng killar gör, utan slänga några fula ord, ge arga blickar, hånande kommentarer. Sen när vi har hållt på ett tag så börjar det gå över till heta blickar, små smekningar mot axeln, en fot över en annans fot under bordet. Efter det så säger du till mig; det är nog bäst att dina byxor åker av.
Så därför vill jag göra dig arg - För kärlek börjar alltid med bråk! tiihihiiih!

Ses i dimman. smile

tisdag 23 september 2008

jämknings

Sitter och fyller i papper om jämkning. Jag vill inte att staten ska ta alla mina ynkliga pengar som jag har skrapat ihop. Och med ordet skrapat så menar jag verkligen skrapat. Eftersom jag skrapade färg en hel sommar. Visserligen svart. Därav jämkningen. Alla dessa papper jag fyller i fattar jag inte någonting utav. Eller det gör jag men jag måste dubbel checka med mamma så det blir rätt. Alldeles för liten och skruttig är jag för att klara det här själv. Som en liten fågelunge som väntar på att mamma ska komma tillbaka och kräkas i min mun. Mamma är fågelmamman som kräker ord som; du har fyllt i rätt, ja.

Ni får kalla mig skattesmitare om ni vill. Men jag är trygg nog i mig själv strunta i ert nonsens. Så det så!

måndag 22 september 2008

Jag och min vän Gustav Andersson har planerat att åka till St Anton och säsonga. Igen. Eller inte igen, eftersom det inte är samma ställe. Men idag kom en god nyhet upp, Mike ska hänga med. Kommer bli makalöst, roligt, bra och lite billigare.
Han är nyligen fri från förbindelser eftersom han har gjort sig av med en av de motsatta könet som var hans väldigt för länge. Vilket jag ser som någonting mycket positivt. Jag hyllar och saluterar honom! När jag ändå är inne på samtalet, så ska jag passa på att peppa er andra att göra slut med era kvinnor! Tänk inte, gör det bara! Ungefär som den sista shoten man tar ibland när man som mest inte behöver den. Tänk inte! Gör det bara!
Jag vill absolut inte verka okänslig och elak. Det känns bara som jag har fått en ny vän igen. Återfödande, återuppståelse är bara några fjuttiga liknelser. I vilket fall som helst, som sumering, så är det inte roligt när vänner tofflar. - det är det jag vill ha fram i detta vulgära inlägg.

fredag 19 september 2008

Tänker inte skriva någonting. Utan ber er istället lyssna på ett fantastiskt stycke.
Borde tipsat om den lite tidigare eftersom det är ett exceptionellt sommar tape

http://www.coolinthepool.com/files/VRS_mix_Cool_In_The_Pool.mp3

torsdag 18 september 2008

Morgon'et

Jag sitter och avnjuter mig en kopp med det finaste av kaffe. Har precis ätit frukost vid datorn. Då jag drack ett glas juice. Det är en sak som stör mig mycket, för varje gång jag häller upp juice i ett glas och traskar till datorn för att dricka den där så blir det spill på bordet. Spelar ingen roll om jag har hällt juice utanför glaset eller inte. Så fort jag ställer ner glaset blir det ringar med juice på bordet. Varför? Nu måste jag ha tangentbordet på sidan så att jag kan skriva utan att lägga mina armar i det. Det är mycket bättre än att hämta en trasa och ta bort det.

Off to work.


onsdag 17 september 2008

Här är lite foton från i fredags. Fick inte så bra foton så jag tog dom bästa oberoende av vem det var. Mest Mike och Basti. Berodde nog på att dom skata mest. I alla fall, säg till om jag ska maila nån.

















tisdag 16 september 2008

Daybreak

Ibland när jag jobbar så blir man sjukt förbannad på barnen. Helst skulle jag vilja slänga in dom i väggen. Springer dom in frivilligt är det också okej. När deras lilla tunnhåriga huvud slår i väggen ska dom svimma av och gärna vara det ett tag. Av tuppandet ska inte bringa någon hysteri utan det ska vara som om ingen bryr sig. Som om det vore en alldaglig sak. Ungefär som det var med en i min parallellklass i högstadiet. Om hon inte kunde genomföra läxförhöret eller va trött så svimmade hon av. Efter hon gjort det ungefär varje dag i nån månad så börja folk inte bry sig längre. Det tyckte jag var jävligt roligt, det blev liksom
"-Oj, vad händer?"
"-Nä ingenting, det är bara Paulina som svimmar igen"
"-Jaha jaså, bara det."

Så skulle det vara med barnen.

Förstå mig mig inte fel, missförstå mig inte rätt. Jag gillar barn och tycker det är roligt med barn trotsallt

Mike, skatebilderna kommer inte upp just nu. Inom sin tid, när tiden är mogen, då ska du få se dom.

lördag 13 september 2008

mango

Jag vaknar med en lidande känsla, min hals är som uppstyckad av en sabel. Hade det dock på känn. Skickar ett sms till min tränare och säger att jag inte kan va med på matchen idag. Somnar om.
Mike ringer och väcker mig med att han måste komma hem till mig och bajsa. Han stormar in genom ytterdörren, gör en sladd och försvinner raskt in på toaletten. Sen sticker han iväg igen.

Kom just nu hem från vårdcentralen med en dos penicillin. Då tänker jag att jag ska lyxa till det lite med en Fanta, nu när jag har halsfluss , så jag kilar ner till kiorren. När jag kommer hem så häller jag den läskande ner drycken i ett stort fint glas. Jag känner någon konstig lukt, som om en vind av träd, frukter, djungel och grönska kommer förbi. Förvirrand fortsätter jag hälla och tar sedan en ordentlig klunk. När drycken väl nuddar min röda uppsvullna hals känner jag absolut inte igen den här märkliga smaken. Raskt kollar jag på flaskan och ser att jag har köpt Fanta Mango . Jag blir rasande! Skriker högt åt gudarna. "Varför har ni förbannat mig? Vad har jag gjort för att förolämpa er så?" - tyvärr förvandlas inte mangon till en vanlig fanta. Så jag får dricka det! drink it and convert it to pee

Idag missar jag Myhrmans och Nadjas inflyttningsfest. Det är också jätte skoj!
NU HAR JAG KLAGAT LITE OCH MÅR ÖVERRASKANDE BÄTTRE, todelo


fredag 12 september 2008

10

Inatt sov jag typ 11 timmar. Det var inte på grund av att jag har sovit dåligt nätterna innan, utan då har jag sovit bra, nästan för bra. I och för sig så kände jag mig lite febrig igår, vilket är över nu. Gud välsignade mig! Eller så gjorde hans medhjälpare det, eller slav kanske. Jag pratar om Jesus. Man kan nästan säga att Jesus är som Oppfinnar-Jockes medhjälpare, den lille glödlampan som hoppar omkring.
Hoppas någon religiös ser detta och blir upprörd.

En bra låt kommer med också. Det är lite trevligt va? Det vet jag att du tycker..jaa-a då!

The Alan Parson Projekt - Breakdown




/JOHANNESBITAR

torsdag 11 september 2008

igen och igen...smör

Vänner, jag är dålig. Mycket dålig. Inte är jag sjuk inte, utan jag är dålig på att uppdatera. Det kan ha berott på att mitt internet inte har funkat. Men icke skyller jag bara på det, utan anklagar mig själv också.

Igår åt jag mackor med baconost. För er som känner mig så vet ni kanske att jag gillar mackor och äter det ganska ofta. I alla fall så åt jag med baconost och fick feta flashbacks från en sjuk Hemsedal resa med Oskar och Mikael för 3 år sen. Vi åkte till några minderåriga och klampa in i deras stuga. Vi betalade med
2 flak öl

Massa ciggpacket

Massa chipspacket

(Allt inhandlat från Lidl. Bra skit)

Inget foto idag utan en låt som jag tog från Tant Göran precis



tisdag 2 september 2008

Ännu en vecka eller två har gått. Mamma hade 50 års kalas i helgen. Det var faktiskt trevligt.
Två bilder på mamma i rad. En riktigt gullig morsmammamuttergris är jag kanske