lördag 25 oktober 2008

Marknad

Idag är det den beryktade Oktobermarknaden i Vänersborg. Just nu samlas olika människor på torget, oavsett nationalitet, generation och livstil. Emo's som brats. Alla blir dess like. Jag har köpt en grej där när jag var 9 år,förutom godis och bajsspray, det var en 2pac tröja. När jag kom hem så visade jag stolt upp den för far. Med en förargad blick sa han att jag inte får använda tröjan på grund av cigaretten 2pac håller upp. Förkrossad accepterar jag nederlaget, men vad dom inte vet, var att jag smög på mig den under tröjor som jag sedan tog av när jag kom till skolan. Så jävla rap var jag....är fortfarande. Även om inte 2pac tröjan passar.


torsdag 23 oktober 2008

Löjligt tycker jag det är. Fjantigt, och tämligen märkligt. Varför en del av er där ute blir äcklade av er själva. Då menar jag självklart inte när ni kollar era valkar och bilringar på låren. Utan när ni sitter på toaletten med en god matbit. Hur kan det vara äckligt att äta samtidigt som man lägger en nummer 2? Ofräscht kanske en del skulle säga, men då säger jag, att vi alla är ofräscha, oftast.
Så därför tycker jag att folket, svenska folket, ska göra en tallrik fil och bege sig hastigt och bråttom till toaletten. - Inte bara för att det är trevligt, vilket det är, utan för att ni inte hinner utföra de båda handlingarna separat.
"På morgonen, när ni har bråttom. Slå ihop de båda nöjena! " - det ska bli min slogan för toalettbordet

tisdag 21 oktober 2008

Jag blev ombedd att ta hand om ett litet barn igår. Inga problem sa jag. Men det blir fan problem om man glömmer av att ta hand om det lilla barnet och inte ställer väckarklockan. Då blir man ju in-ringd 45 minuter försent. Då är det ju problem. Det löste sig ändå, och han kissade bara i byxan en enda gång!

Gå in på Mind On The Run för att checka in en fin låt från bror. Doit! Där är bilden jag visa här för några dagar sen.

Piss ut!

måndag 20 oktober 2008

Varför blir man rädd för drömmar? Det är så jävla onödigt, och ganska löjligt. Inatt drömde jag att min käresta dog. Jag fixade det hela genom att sticka ut ögonen på en annan kvinna och sätta henne i ett badkar och säga åt henne att äta ögonen. Hon behövde bara äta ett öga för att få liv igen, men efter att hon ätit det sa hon att dom smakade gott och glädjefullt. Så hon åt den andra med, och genast, i ett vips förvandlades hon till en liten flicka på 7 år. Jag blev glad för att hon levde och ledsen för att hon blev 7 år. Efter detta vaknade jag och vågade inte somna om. Skräck


söndag 19 oktober 2008

Om ni läser det förra inlägget så kommer du tycka det är märkligt. Därför att det är osanning. Jag ljög. Det kom aldrig någon uppenbarelse från Gud. I sanningens namn och famn så hatar jag bögisar. Tycker det är jätte obehagligt att ha på sig. Förlåt för min lögn. Förlåt...

lördag 18 oktober 2008

bögis

För cirka 1 minut sedan fick jag mitt livs kall. Jag vet nu varför jag är här på jorden. Som en uppenbarelse från Gud, the big guy himself. Det är ... att göra bögiskallingarna moderna igen


torsdag 16 oktober 2008

Kaffet ska vara varm, och flickan ska vara ung. Det är min morfars gamla talsätt. Har aldrig hört han själv säga det men det har berättats mången historier om det. Hade ni känt min morfar hade ni tyckt det vart ännu roligare. (tro nu inte att han är en gammal äckelgubbe)
Jag ska snart iväg till han och plåta han och bror till en musikblogg nu..

onsdag 15 oktober 2008

åter igen

Tanken är att jag ska åka till Verbier igen med Gustav Andersson och två polare från Eskilstuna. Då tänker ni direkt, är dom skinheads? Men det är dom inte. Vi vill bo på samma ställe som sist. Även om det egentligen sög med tanke på priset och sunkigheten. Tyvärr får man nästan inget bättre boende, såvida man inte är en "Chalet girl" och det är jag ju inte. Då måste jag konvertera både mitt kön och läggning, om jag inte vill vara lesbisk då vill säga.





måndag 13 oktober 2008

På fredagens regniga kväll så cyklade jag hem på kvällningen. Vid halva vägen så cyklar jag nästan precis vid bilvägen, men självklart på cykelbanan! En bil, en stor sådan, kommer rasande mot mig, åkandes i vattenrännan. Chauffören måste ha sett att han sprutade vatten över hela cykelbanan. Jag tänker att han flyttar sig nog säkert, vilket en normal människa skulle gjort. Men icke sa nicke. Kukchauffören kör bara på och skvätter ner hela mig med vatten. Rasande vänder jag mig om och känner mig såpass arg och omogen så att jag slänger upp ett ivrigt långfinger och hytter med det som en gammal tant gör mot moped åkande killar. Jag håller kvar det länge så att han ska se. Men i min ilska ser jag att det cyklar några tjejer ganska tätt bakom mig. Skämmandes tar jag ner handen och hoppas att dom inte trodde det var menat åt dom.



onsdag 8 oktober 2008

Gå in, jössenamn!

Gå in på HÄR och kolla på en del bilder av mina foton som jag har tagit.
Skriv något fint, eller elakt.

tisdag 7 oktober 2008

"love you"

Det bästa jag vet är när utrymmet för den gröna soppåsen inte har något lock. Locket ligger alltid där för att inte dra till sig ohyra, bananflugor och andra små barn. Men, ibland när locket har diskats och ligger på tork så är jag upprymd och ivrigt glad. För då kan jag bara öppna skåps dörren och kasta in det gamla kaffefiltret rakt in i prick, utan att dra ut lådan med påsen och lyfta på locket. Det är kärlek det, när locket ligger på tork.
På tal om kärlek så är det värsta jag vet, inte värsta för jag ska inte va så grov, men jag ogillar det möe. Det är när en sida av ett par skriver till motsvarandes facebook wall "Jag älskar dig, kan inte leva utan dig. bla bla bla." Varför skriva det där? Skicka ett mail! Skriv ett sms för i helvete!
"Jag bryr mig inte om vad andra tycker eller säger, för jag älskar honom/henne" kanske en del säger.
Dra åt helvete säger jag då, eller skicka ett sms, förstås.




söndag 5 oktober 2008

saffran

Äter gårdagens soppa nu. När jag tar ur den ur mikron så ställer jag mig en lång stund och dras in dess ljuvliga doft. Fisksoppa....mm. Mina tankar får en väldans fart, åker hit och dit, fram och tillbak. Juliga minnen kommer upp. Juletider med frid i var hus. Mmm, soppan är baserad på saffran. Smaklökarna och luktsinnena får en emotionell resa samtidigt som en smakrik upplevelse.
Fisksoppa...

lördag 4 oktober 2008

dyngbak

Gammal är ordet, gammal och grå. Eller gammal och lila. Orden börjar krypa till mig mer och mer men borde göra det mindre och mindre. Jag är förvisso inte gammal, men jag blir alltmer bakfull för varje helg som går. Nästan. Därav gammal. Ordet lila borde jag inte nämna, men det är ett senare besvär. Spår av lila nyans finns i mitt nyklippta hår. Om jag gillar det vet jag inte för att det syns inte inomhus utan nästan bara utomhus. Så då märker jag det ju inte, eftersom jag inte direkt har en spegel med mig när jag går ut. Anledningen till den lila färgen är att jag ska på en kukhårvisning idag. Vilket leder till en missad fotbollsmatch. Sista matchen för säsongen. kuk.
Idag är jag i och för sig bakfull som tur är. Tog det relativt lungt igår. Kanske blir jag det imorn? För idag ska jag nog ta det relativt lugnt också. Men ändå, allting är ju relativt.



onsdag 1 oktober 2008

jihdder

När jag kollade på Idol igår så blev jag förargad. Förargad på mannen som tror sig vara programledare, eller snarare försöker sig vara programledare. Det är den där röde Jihde som jag talar om. Spottar om snarare. Mina fingrar spottar mot tangenterna när jag skriver hans namn, spottar förakt. Han är urusel. Han suger hästpung rent ut sagt. Peter har kämpar förgäves med sina talsvårigheter, han tar hjälp med armarna så gott det går. Egentligen så är det mer armarna som pratar än hans mun. För han har utomordentligt svårt att tala utan att ha armarna i 5 olika positioner i samband med ett ord. Har dom tagit med honom för att få medlidande av svenska folket? Ska folket sitta och tycka synd om hans svårigheter eller titta på programmet? Tyvärr lider jag inte med honom. Tyvärr har jag utvecklat ett hat mot honom.