lördag 27 september 2008

Kom och tänka på Alex som vi bodde med i Verbier. Han slank in efter halva säsongen ungefär. Vi hade två stycken Alexar i lägenheten så därför kallade vi bög-alex och fitt-alex. Bög-Alex kallades även för Dansken. Anledningen var att han varifrån Lomma utanför Lund och pratade fruktansvärd skånska. När han blev riktigt packad så övergick hans tungomål till danska. Helt omöjligt och förstå. Detta kunde även hända när han var nykter. En till orsak till smeknamnet var att han kunde hela Danmarks vikinga histroria.
I alla fall, första dagen han kom så åt vi middag. Under middagen så ställer han sig upp som att han ska göra ett utlåtande. -Jag måste skita säger han och lommar iväg.
När han kommer tillbaka efter en märkbart lång stund så frågar vi om det var skönt. Som svar får vi en invecklad historia om hur bajsen kom ut och plumsade ner i vattnet. Jag blir smått förvånad eftersom det är första dagen som vi träffar honom. Men han avslutar i alla fall med "Jag tror att innerst inne så har alla en liten fettish för bajs. Vare sig man vill det eller inte"

Det kan vara sant. Att alla har en undangömd fettish för kiss och bajs. Eller så har man bara inte vuxit ifrån kiss och bajsåldern. Vilket kan vara det bästa uttrycket för en tidsålder. Den kommer någonstans emellan Krita och Jura:
...
Krita
Kiss och bajsåldern
Jura
...

Så tror jag att det är. Här är han i alla fall. Dansken

Inga kommentarer: